'Ons geluk en succes worden meer en meer bepaald door ons samenspel met mensen om ons heen. Ben jij je bewust van je eigen kracht en die van anderen?'

Service en disclaimer

Ondernemers ontwikkelen samen ondernemerschap en verleggen grenzen

 

Problemen? Neem contact op!

Mochten er zich problemen voordoen bij het invullen of de verwerking, neem dan direct contact met ons op. We zullen er alles aan doen om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

 

0486 -422 322

info@ikto.nl

 

 

 

Onze testen zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De testen zijn onderbouwd met diverse theorieën en worden zorgvuldig in de praktijk getest. Onze software wordt door een professionale webbeheerder onderhouden.

 

Problemen, neem contact op

Doen er zich problemen voor bij het verzenden of ontvangen van de online links of het opslaan van de testuitslag? Neem dan contact met ons op. We zullen er alles aan doen om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Het kan zijn dat een uitnodiging voor de IKTO test in de spammail terecht komt of op een verkeerd adres is bezorgd door een onjuist e-mail adres.

 

Disclaimer

IKTO doet er alles aan om de testen zorgvuldig samen te stellen. De uitslagen worden persoonlijk met je besproken, zodat ze naar de praktijk vertaald worden. Dat voorkomt veel misverstanden en verkeerde conclusies. IKTO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verkeerde uitslagen of interpretaties en de beslissingen die op basis daarvan worden genomen, door wie dan ook. De complexiteit van mensen en de praktijk is altijd veel groter, dan dat het IKTO model kan omvatten. IKTO levert slechts inzicht. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de gebruiker wat hij daar verder mee doet. Daarvoor kunnen wij of één van de IKTO coaches niet aansprakelijk worden gesteld.

 

Vragen

Mochten er vragen zijn, neem dan contact op.

Bel ons 0486 – 422 322 of mail ons info@ikto.nl.