In teamverband jullie veelkleurigheid blootleggen leert jullie elkaars kwaliteiten te respecteren en de kracht van de verschillen te benutten.

Online vragenlijst

Het invullen van een IKTO vragenlijst werkt heel eenvoudig.

Er zijn drie stappen.

 

1. Link via je IKTO coach

Van je IKTO coach krijgt je een link doorgestuurd via de e-mail. Wanneer je daarop klikt heb je direct toegang tot jouw persoonlijke IKTO vragenlijst.

 

2. Invullen van de online-vragenlijst

De lijst bestaat uit een aantal algemene vragen en 36 vragen waarbij je kiest tussen vier woorden. Het woord dat het meest van toepassing is voor jou zet je vooraan. Denk hier niet te lang over na, je eerste ingeving is vaak de beste. Het invullen van de vragenlijst neemt slechts 10 tot 15 minuten in beslag. Nadat je je lijst hebt afgerond krijg je een bevestiging van ons dat die is ontvangen.

 

3. Bespreking met IKTO coach

De resultaten worden niet naar jou, maar naar je IKTO coach gestuurd. Die neemt contact met jou op om een afspraak te maken voor een bespreking. Het gaat namelijk niet alleen om de uitslag maar ook om de vertaalslag naar jouw persoonlijke situatie, zodat jij kunt groeien.

 

Wat kost IKTO

Een IKTO test maakt altijd onderdeel uit van een groter coachings- of veranderingstraject. De kosten voor een IKTO profiel hangen af van de coach en de  rapportage.  De IKTO coach bepaalt welke onderdelen hij aanvraagt. Vandaar dat ieder IKTO rapport maatwerk is, passend bij de vraag van de klant. 

 

Wil je een IKTO profiel aanvragen

Stuur ons een mail en wij zorgen ervoor dat een van de IKTO coaches contact met je opneemt: 

 

Meer weten

Bel ons 0486 – 422 322 of mail ons info@ikto.nl.