'Wie elkaars kwaliteiten weet te respecteren, maakt gebruik van elkaars verschillen. Zo leg je de basis voor jullie teamspirit, succes en werkplezier.'

In teamverband

teamtest, team testen, stijl van samenwerken, samenwerking, teamontwikkeling, teams

"We raken er eigenlijk nog niet over uitgepraat; de kleuren van afgelopen teamdag leveren nog steeds genoeg enerverende gespreksstof op.

Kortom; nogmaals hartelijk dank voor de plezierige en leerzame middag en de prettige begeleiding."

Jose van Beckhoven, WUR

 

 

Aanvraag IKTO teamprofiel

 

 

Een IKTO teamprofiel is vaak een onderdeel van een groter veranderingstraject van team- of organisatieontwikkeling. De IKTO coaches zijn bij het veranderingsproces betrokken en stemmen vooraf af met de opdrachtgever hoe het IKTO teamprofiel ingepast kan worden.

 

De invulling van de IKTO vragenlijst werkt hetzelfde als een individueel IKTO profiel. De bespreking is vaak gezamenlijk, afhankelijk van de afspraken. Zo leren jullie elkaar meteen beter kennen. Er kan ook gekozen worden voor een individuele bespreking vooraf.

 

1. Link via je IKTO coach

Van je IKTO coach krijgt je een link doorgestuurd via e-mail. Wanneer je daarop klikt heb je direct toegang tot jouw persoonlijke IKTO vragenlijst.

 

2. Invullen van de online-vragenlijst

De lijst bestaat uit een aantal algemene vragen en 36 vragen waar je kiest tussen vier woorden. Het woord dat het meest van toepassing is voor jou zet je vooraan. Denk hier niet te lang over na, je eerste ingeving is vaak de beste. Het invullen van de vragenlijst neemt slechts 10 tot 15 minuten in beslag. Nadat je je lijst hebt afgerond krijg je een bevestiging van ons dat die is ontvangen.

 

3. (Team)bespreking met IKTO coach

De resultaten worden niet naar jou, maar naar je IKTO coach gestuurd. Afhankelijk van de afspraken met de opdrachtgever worden die of in teamverband of individueel met jou besproken.  Soms zijn teams zo groot dat ze in subgroepen worden behandeld. 

Er wordt een vertaalslag gemaakt naar persoonlijke groei van jou en ook naar de groei van jullie als gezamenlijk team. Jullie leren elkaar beter kennen begrijpen, zodat jullie samen kunnen groeien.

 

 

Wil je een IKTO teamprofiel aanvragen

Stuur ons een mail en wij zorgen ervoor dat een van de IKTO coaches contact met je opneemt: 

 

Meer weten

Bel ons 0486 – 422 322 of mail ons info@ikto.nl.