De ontwerper

Marlies Bosker, Ikto, test, persoonlijke ontwikkeling, coach, trainer, Movaeres

Marlies Bosker, ontwerper IKTO test

marlies.bosker@ikto.nl

06-2229 2963

 

 

 

 

Het is mijn passie om mensen en organisaties in hun eigen kracht te zetten, zodat ze werken vanuit hun eigen drive en verantwoordelijkheid. Dat maakt mensen gelukkig en succesvol. Dat maakt teams die effectief en plezierig samenwerken. 

 

In mijn werk als organisatieadviseur en coach weet ik mensen tot in de kern te doorgronden, ze te begeleiden in eigen ontwikkeling van hun vak en de onderlinge samenwerking beter te stroomlijnen. Daarbij kom ik diverse patronen tegen die ik vertaal in toepasbare modellen.

 

Bewustzijn van deze patronen helpt mensen om die sneller te doorgronden en zo te groeien door meer inzicht. Inzicht is het begin van verandering.

 

Vanuit de mix van mijn praktijkervaring, de inzichten die mij toevallen  en de wetenschappelijke opleiding in Wageningen ontwerp ik persoonlijkheidstesten die aansluiten bij de werkpraktijk. Daar zoek ik theoretische onderbouwingen bij, voor zover die voor handen zijn. De testen worden eerst een periode in de praktijk getest en gevalideerd. 

 

En als coach ben ik ben me er terdege van bewust dat mensen eigenlijk niet in een vakje te vangen zijn. Ook jij niet. En toch helpen persoonlijkheidstesten om meer inzicht te krijgen in onszelf en anderen. Het is een hulpmiddel. Niet meer en niet minder.

 

Meer weten

Bel ons 0486 – 422 322 of mail ons info@ikto.nl.